Snoerloos tuingereedschap dat tuinieren gemakkelijker maakt

Snoerloos tuingereedschap dat tuinieren gemakkelijker maakt

Snoerloos tuingereedschap is licht, stil en gebruiksvriendelijk. U kunt verliefd worden op tuingereedschap op batterijen.

Waarom zijn draadloze tuingereedschappen zo populair?

Gemakkelijker. Hoewel sommige draadloze tuingereedschappen misschien licht in gewicht zijn, zijn de meeste nog steeds lichter dan benzine-aangedreven gereedschappen.

Minder lawaai. Snoerloos tuingereedschap is bijzonder stil in vergelijking met benzinegereedschap.

Netheid (geen benzine en smeermiddelen nodig). Geen benzine betekent geen rook en geen slechte geur.

Vrije beweging. In tegenstelling tot elektrisch gereedschap met snoer is het assortiment niet beperkt.

Minimaal onderhoud U hoeft geen olie te verversen, brandstof bij te vullen of bougies aan te schaffen. Laad gewoon de batterij op. Houd het schoon, slijp het mes en smeer de weinige bewegende delen.

Bespaard geld. Snoerloos tuingereedschap is vaak goedkoper en je hoeft geen benzine of olie te kopen.

Er zijn veel verschillende soorten draadloos tuingereedschap en prijsklassen. Maar wat is nu de beste accu gereedschapsset? Sommige batterijen zijn geïntegreerd in de behuizing van het gereedschap en u hoeft alleen maar de oplaadkabel op het apparaat aan te sluiten. Ze zijn over het algemeen goedkoper en lichter, meestal geschikt voor kleine klussen omdat kleinere batterijen sneller leeg raken.

Snoerloos tuingereedschap met een oplaadbare batterij kost iets meer dan ingebouwde batterijen. Ze zijn iets zwaarder, maar hebben meer kracht en een langere looptijd (tot een uur of langer, afhankelijk van het gereedschap). Al moet je je misschien aan een bepaald merk binden. Vaak hebben verschillende gereedschappen verwisselbare batterijen (dus als je gereedschap doodgaat, heb je altijd reserveonderdelen). Controleer of de batterijen compatibel zijn en van het juiste formaat en voltage zijn.

6 draadloze tuingereedschappen die tuinieren gemakkelijker maken

Bekijk deze lijst en misschien vindt u een nieuw tuingereedschap op batterijen dat u dit seizoen aan uw collectie tuingereedschap kunt toevoegen!

Snoerloos tuingereedschap – bladblazer is lichter en draadloos. Met deze tool kun je overal naartoe, zelfs op het dak. Er zijn diverse bladblazers/stofzuigers beschikbaar. Hoewel de meeste niet krachtig genoeg zijn om bladeren op te zuigen en te versnipperen tot mulch zoals een elektrisch of benzinemodel. Maar nieuwe en verbeterde batterijen zouden daar in de toekomst verandering in moeten brengen.

Een draadloze bladblazer is het beste voor: Het blazen van bladeren, vuil en puin van trappen en erven. Je kunt zelfs water afblazen dat zich op lage plekken op het trottoir verzamelt.

Eenvoudig met één hand te bedienen, snijdt dode stengels snel af. Wat vroeger een tijdrovende en arbeidsintensieve klus was met handmatige snijgereedschappen, met repeterende bewegingen.

Dat is nog eens een snelle en gemakkelijke klus.

Snoerloos tuingereedschap – Een kettingzaag heeft misschien niet de kracht om een ​​100 jaar oude boom om te hakken (het beste wordt overgelaten aan professionals). Het is echter een hulpmiddel dat veel tuinders kunnen gebruiken. Kun je die dode tak doorzagen met een handzaag? Ja, maar je kunt snel moe worden. Zaag snel en netjes met een accukettingzaag. Het is lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken. Maar het is nog steeds een kettingzaag, dus wees voorzichtig en volg alle veiligheidsaanbevelingen in uw gebruikershandleiding.

De accukettingzaag is geschikt voor: het zagen van takken, het uitdunnen van struiken, het verwijderen van kleine bomen.

Knippen met een trimmer met een snoer is altijd onhandig geweest. Maar een motor op batterijen is lichter, meestal met een trigger en een knop, zodat je gemakkelijk kunt starten en stoppen. Het is stil, dus het rinkelt niet in je oren als je het voor langere tijd gebruikt, hoewel het verstandig is om gehoorbescherming te gebruiken bij het gebruik van elektrisch gereedschap.

Een draadloze trimmer is het beste voor: het maaien van onkruid, greppels, “snijdt” kleine stukjes gras waar de grasmaaier niet bij kan.

Je zult dit product waarschijnlijk maar een paar keer per jaar gebruiken, maar het is het waard. Het elimineert verveling door dode siergrassen te maaien. Bind ze eenvoudig in een bundel en snijd ze netjes en schoon in seconden. U kunt hem kopen met een telescopische steel (inzetstuk) voor het knippen van hoge heggen. Of snijd onder laagblijvende groenblijvende takken om onkruid en kleine bomen die onder en buiten bereik groeien te maaien.

Snoerloos tuingereedschap – heggenscharen zijn het meest geschikt voor het snoeien van houtachtige struiken, groenblijvende heggen, siergrassen en overgroeid onkruid.

Nieuwe accu’s en technologie hebben de accu-aangedreven grasmaaier krachtiger, variabele maaihoogte en snelheid gemaakt.

Oplaadbare loopmaaiers zijn ideaal voor de meeste tuinen en kunnen tot een uur maaien. Er zijn accu-aangedreven grasmaaiers die gemakkelijk een gemiddeld gazon aankunnen op een enkele acculading. Als je wat meer gazon hebt, koop dan een grasmaaier. En het beste deel? Geen stank meer omdat er geen benzine meer nodig is.

Een draadloze grasmaaier is het meest geschikt voor wie een mooi gemaaid gazon wil hebben.